• Torque Curves - ПЕРФЕКТНАТА ИНТЕГРАЦИЯ ЗА ИМПЛАНТОЛОГИЯТА

   Stern Weber

   Нова функция Torque Curves се въвежда за всички апарати за дентално лечение от висок клас S280TRC, S380TRC, S320TR, S300 – от 2019, които са оборудвани с вграден модул за имплантология - мотор iXS4 5.3 Ncm, перисталтична помпа и конзола за управление Full Touch Multimedia.

   Функцията Torque Curves предоставя нагледна техническа, клинична и документална информация, чрез записване в реално време на стойностите на въртящия момента на върха на борера / импланта. Стойностите на въртящия момент са свързани със съпротивлението, с което се сблъсква борера / импланта и дават информация за костната плътност на мястото на имплантата. Кривата на въртящия момент (Torque Curve) може да предостави полезна клинична информация за всяко последващо лечение на съседни зъби и на контра-латералния зъб. Дори моментът на затягане на импланта може да бъде документиран. Възможно е маркиране на точка на графиката, свързана с дълбочина на проникване на борера и дълбочинната костна плътност. Функцията може да служи също за обучение. Данните могат да бъдат експортирани в PDF, CSV, PNG формати.

   Вграденият модул за имплантология във високия клас дентални апарати Stern Weber, който е с включени Функция Torque Curves, Мотор iXS4 5.3 Ncm, Перисталтична помпа и Конзола за управление Full Touch Multimedia, напълно замества, поемайки функциите им, конвенционалните системи за имплантология и орална хирургия като Implantmed Plus W&H, Kavo MasterSurg, NSK SurgiPro, Nouwag MD30 и т.н.