• MyRay Панорамни и 3D рентгени

   1 2 3 4 5
   Наличност:
   С предварителна поръчка
   Арт. №: Доставка по поръчка

   My Ray е марка, спечелила доверието на зъболекарите и рентгенолозите в целия свят. Широката продуктовата гама е фокусирана върху денталната медицина и включва Интра-орални рентгени и Дигитални сензори за секторни изображения, Скенери за фосфорни плаки, Панорамни 2D рентгени, СВСТ ЗD рентгени и специализиран софтуер, Мултимедия и Интегрирани решения (рентген, сензор, камера) вградени в денталните юнити Stern Weber.
   Технологичните иновации на рентгеновото оборудване са насочени към непрекъснато подобряване на визуализацията, диагностиката и планирането на лечение.

   MyRay са в състава на CEFLA MEDICAL GROUP (ИТАЛИЯ) - световен лидер и водещ производител на надеждно и функционално медицинско и дентално оборудване с лидерство в дизайна и технологиите. Cefla обединява иновациите и върховите постижения в производството, за да осигури първокласни решения за нуждите на денталното лечение.
   Myray са подкрепяни от тази мощна индустриална група и споделят нейните глобални перспективи със специфичния за сектора опит.