• Новите модели на SternWeber - 2023

   АКЦЕНТИ
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   С предварителна поръчка

   ✅ТЕХНОЛОГИЧНО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ

   С най-новата изключителна технология, S380TRC позволява на зъболекарите да включат интерактивния LED пакет и усъвършенстван софтуер, за да позволят гласово активирано взаимодействие човек-машина. Авангардна свързаност и инструменти оптимизират работата Ви, като Ви позволяват да се възползвате максимално от уменията си.

   ✅ЕКСКЛУЗИВНА ЕРГОНОМИКА

   Благосъстоянието на пациента, комфортът на зъболекарския персонал и изключителната производителност са комбинирани в S380TRC. Дизайн, по-леки основни части и ергономични концепции се съчетават с уникален пациентски стол, който предлага синхронизирани движения и странично завъртане на седалката.

   ✅ИНТЕРАКТИВЕН LED ПАКЕТ

   Стандартно приложение, което прави дизайна на зъболекарския модул по-привлекателен и предоставя удобна за потребителя информация за състоянието на различните интегрирани функции чрез светодиоди. Наличието на различни по цвят светлинни индикатори предоставя на зъболекаря набор от полезна информация, от режим на скалер до хигиена. По време на кореново лечение с включен апекс локатор, LED пръстенът променя цвета си, преминавайки от зелено през жълто към червено според разстоянието от върха.

   ✅ NFC свързаност

   Незабавен достъп до персонализирани настройки. Просто доближете силиконовата гривна, която може да се дезинфекцира, близо до модула на зъболекаря, за да се активират предварително запазените работни настройки (параметри за инструменти, пациент, стол, операционна светлина, предпочитания за интерфейс).

   ✅ ГЛАСОВ КОНТРОЛ

   За да направи взаимодействието между персонала и инструментите още по-гъвкаво, системата за виртуална гласова помощ предлага множество подобрения на работния процес. Асистенти или зъболекари могат да променят работната
   светлина чрез гласово управление. Позволява на потребителите да включват, изключват или избират
   "композитен" режим. Ускорява задачите и подобрява хигиенатата, тъй като няма физически контакт със светлината. Ако стоматологичният модул е свързан към компютъра,
   зъболекарите могат да взаимодействат със софтуера за управление на изображения чрез гласов контрол.