• Иновации на Stern Weber през 2019

   Всички модели зъболекарски столове, проектирани и произвеждани от Stern Weber, са напълно обновени през 2019. Всеки един от тях еволюира, за да се осигури по-голяма гъвкавост, лекота на използване и повишена производителност.
   Дизайнът, както на пациентския стол, така и на функционалните лекарски и асистентски блокове е подновен за по-голямо удобство при работа. Тапицериите са по-меки и лесни за почистване, с по-богат избор на цветове. Има нови стабилизаращи рамена на лекарския и асистентския блок.
   При горното окачване на инструментитев лекарския блок има нова опционална технология SideFlex на кобилиците за инструменти, която позволява гъвкави странични движения с цел намаляване на умората в китката, както и много други допълнителни аксесоари, които добавят стойност към устройството и повишават производителността.
   Venus LED MCT е новия вид осветително тяло с двойно по-голямо поле на осветеност, без сянка, с регулиране както на интензитета, така и на цветовата температура, с композитен режим.
   Вградената Cloud свързаност дава достъп до нов свят от електронни услуги и осигурява връзка за поддръжка както със сервиза на дилъра, така и с производителя.
   Новият 7-инчов мултитъч дисплей контролира всички вградени системи и допълнителни устройства, вариращи от хигиена до мултимедия, както и всичко необходимо за имплантология и ендодонтия.
   Юнитите с мултитъч дисплей могат да бъдат оборудвани опционално с дисплей за мултимедия, позволяващ разглеждане на снимки и рентгенови изображения в HD (висока резолюция). Всички устройства са идеални за лекарите, които предпочитат цифровия работен процес за по-голяма ефективност.