• Дентално оборудване S320 и S300

   STERN WEBER
   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   Високите класове дентално оборудване S320 и S300 на швейцарската марка Stern Weber са най-доброто съчетание на иновационни технологии, елегантен дизайн и внимание към най-малките детайли. Големият брой опционални възможности гарантира, че има модел, подходящ за всеки индивидуален стил на работа и предлагат най-доброто от гледна точка на възможните интегрирани инструменти, софтуер и приложения за всички клинични нужди. 

   Високо ниво на ергономичност и комфорт благодарение на компактността и висококачествения дизайн. Допълнителни лесни за потребителя функции също са вградени в устройството. 

   КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ

   Панелите за управление на Stern Weber са с удобен за потребителя интерфейс, разположен на 7-инчов екран. Възможна е работа както в хоризонтално, така и във вертикално положение. На екрана можете лесно да видите цялата необходима информация.

   ИМА ДВЕ ВЕРСИИ НА КОНТРОЛНИЯ ПАНЕЛ -  Clinic и Full Touch Multimedia

   Версията CLINIC ще ви позволи да видите данни за консервативно лечение, ендодонтско лечение, лечение с импланти. Можете допълнително да управлявате стола за пациента.
   Поради големия размер на екрана, можете да гледате интерфейса във всяка позиция.

   USB ВРЪЗКА

   Многопрофилното управление е възможност да зареждате/разтоварвате изображения. Това е просто необходима функция за големи клиники. За удобство можете да зададете необходимите параметри и след това да ги запишете с помощта на мултимедийната версия на контролния панел. 

   ИМПЛАНТОЛОГИЯ

   Устройството има интегрирана система, която извежда имплантологията на ново ниво на удобство. Управлявайте системата с помощта на панела или крачния педал - можете лесно да запазите необходимите параметри, като доведете процеса до автоматизация.

   ПЕРИСТАЛТИЧНА ПОМПА


   Перисталтичната помпа е интегрирана в зъболекарския модул и се управлява чрез голям контролен панел.

   I-XS4 МИКРОМОТОР

   Най-доброто решение в областта на имплантологията. С помощта на софтуера можете лесно да контролирате работния процес, като контролирате въртящия момент. Препоръчва се използването на микромотр i-XS4 (5,3 Ncm), който заедно с ъгловия наконечник EVO R20L повишава ефективността.

   ВЪРТЯЩ МОМЕНТ   В апаратите, оборудвани с вграден модул за имплантология - мотор  i-XS4 (5,3 Ncm), перисталтична помпа и конзола за управление Full Touch Multimedia, можете да следите въртящия момент на мотора докато работите. Информацията за кривата от стойности на въртящия момент ще се покаже на дисплея.

   Функцията Torque Curves предоставя нагледна техническа, клинична и документална информация, чрез записване в реално време на стойностите на въртящия момента на върха на борера / импланта. Стойностите на въртящия момент са свързани със съпротивлението, с което се сблъсква борера / импланта и дават информация за костната плътност на мястото на имплантата. Кривата на въртящия момент (Torque Curve) може да предостави полезна клинична информация за всяко последващо лечение на съседни зъби и на контра-латералния зъб. Дори моментът на затягане на импланта може да бъде документиран. Възможно е маркиране на точка на графиката, свързана с дълбочина на проникване на борера и дълбочинната костна плътност. Функцията може да служи също за обучение. Данните могат да бъдат експортирани в PDF, CSV, PNG формати.

   Вграденият модул за имплантология във високия клас дентални апарати Anthos, който е с включени Функция Torque Curves, Мотор iMMs 5.3 Ncm, Перисталтична помпа и Конзола за управление Full Touch Multimedia, напълно замества, поемайки функциите им, конвенционалните системи за имплантология и орална хирургия като Implantmed Plus W&H, Kavo MasterSurg, NSK SurgiPro, Nouwag MD30 и т.н.

   ЕНДОДОНТИЯ

    

   Използвайте ендодонтския режим, за да ускорите работата си. Заредете избраната пила от базата данни и въртящият момент и скоростта ще бъдат настроени автоматично.

   Предварително заредената библиотека ще Ви помогне да управлява както традиционните, така и най-новите съвременни инструменти. Настройте реципрочността за минути.

   EVO E4


   Съотношението на наконечника 4:1 е най-ефективно за ендодонтията, тъй като позволява лесна дезинфекция на устройството. Инструментът има миниатюрна глава, която опростява достъпа до зоната за третиране. Идеален за използване в ендодонтията.

   НОВ ДИЗАЙН НА ЛЕКАРСКИЯ БЛОК

   Зъболекарският блок има значителни подобрения, като стана по-лек и по-компактен. На дръжката има специализиран сензор, който ви позволява да спирате и регулирате височината по всяко време. Кобилиците при горното окачване са със странично накланяне за намаляване на умората в китката.

   На лекарския блок може да се сложи допълнителен 6-ти инструмент - фотополимерна лампа или видео камера.

   ОСВЕТЛЕНИЕ


   Технологията Venus LED MCT е ново решение в областта на денталната медицина. CRI е 95, което гарантира повишена точност по време на работа. Интензитетът на светлината може да се регулира до 50 000 лукса. Режимът „Композитен“ може да се активира с помощта на сензора.

   Можете да използвате до 3 универсални настройки на цветовата температура за различните видове лечение: топла светлина 4300K ​​за хирургично лечение; режим на неутрална светлина до 5000K за консервативна работа; 5500K режим на студена светлина за реалистично предаване.

   РЕЖИМ НА ПРИПЛЪЗВАНЕ

   Синхронизирайте движенията на стола и облегалката за повишен комфорт на пациента.
   Основното предимство на използването на S300 / S320, според прегледите, е възможността за разширяване на достъпа до работната зона с 18 см., което е най-доброто решение в тесни пространства.

   X-RAY ИНТЕГРАТИВНА ПЛАТФОРМА

   Ново ниво на рентгенова диагностика с опцията за дентален рентген с дигитален сензор, монтиран на денталния юнит. Системата ще намали времето, необходимо за лечение и диагностика. Рентгеновият апарат има вграден преносим контролер, светодиоди, сензорен монитор и цифров сензор. Само за 22 секунди е възможно да се покаже изображението на екрана.

   Сензорът е с прибиращ се тип USB връзка. Той Ви позволява да заснемате изображения с висока разделителна способност, без да използвате висока доза радиация.

       

   22-ИНЧОВ ТИП LED МОНИТОР

         

   HD КАМЕРА C-U2

   Създавайте HD изображения с висока разделителна способност на вградения монитор. Използването на камерата значително ускорява диагностиката, като улеснява генерирането на диагностични отчети.

   МАКРО ВЕРСИЯ - Macro-CAP повишава качеството до 100 пъти. 3 висококачествени стъклени лещи оптимизират осветяването на детайлите, което значително подобрява нивото на яснота.